Újdonságok a PriceKit-en


 

Itt tájékozódhatsz az aktuális fejlesztésekről, változásokról és új funkcióinkról. Ha bármi kérdés felmerülne, keress bátran a fulop.dorottya@convkit.hu email címen!

2023 Q4.

Kiemelt versenytárs adatok szűrése 

Ha nincs szükség az összes konkurens webshop adatra, amit egy árösszehasonlítóról begyűjt minden reggel a PriceKit, akkor be lehet állítani egy kiemelt versenytárs listát. Ennek az a lényege, hogy az árjavaslat csak ezeket a versenytárs árakat vegye figyelembe. Ennek egy plusz beállítási lehetősége került most be a PriceKit-be, amivel be lehet állítani, hogy az exportban és a fiókban csak ezeket a versenytárs adatokat mutassa a rendszer. Ez a két beállítás nem elérhető a fiókban, amennyiben érdekel, kérlek keress minket a fent található email címen!

Min és max árak tömeges törlése

Amennyiben a fiókban már nem szeretnél min vagy max árakat, de a beszerzési árat még bent szeretnéd tartani a termékeknél, ezt egy gyors importtal be lehet állítani. A webshop beállítások oldalon található felhasználói import fülön válaszd a százalékos beszerzési ár importot, és a sablonban 0-át ajd meg azoknál a min vagy max árnál, amit már nem szeretnél használni adott terméknél. 

Árjavaslatok a termék exportban

Eddig az árjavaslatok csak egy külön exportban voltak, mostantól már a sima termék exportba is be lehet rakni. Válaszd a webshop beállítások oldalon a termék ár export fület, és válaszd ki a Saját ár checkboxot. 

2023 Q3.

Fiókkal kapcsolatos információk feltüntetése a dashboardon

A dashboardra kikerül egy új rész, ahol a fiókkal kapcsolatos változásokat lehet követni, napi szinten. Például: hány kredit lett levonva, hány új termék került be a szinkron termékek közé stb... Amennyiben ezt még nem látod a felületen, kérlek jelezd ügyfélszolgálatunkon. 

Több árjavaslat elfogádása egyszerre

Árjavaslatok egyesével elfogadása mellett már egyszerre többet is el lehet fogadni. Az árjavaslatok oldalra bekerült egy checkbox a javaslatok mellé, ami nagyban meggyorsítja, ha több javaslatot szeretnénk egyszerre elfogadni.

Több termék stratégiájának beállítása egyszerre

Fiók és termék szintű beállítások mellett már lehetőség van több termék stratégiájának beállítására egyszerre. Ezt a beállítást a 'Megfigyelt termékek' oldalon a 'Tömeges stratégia frissítés' gombon lehet elérni. 

Versenytársak száma a termékeknél

A 'Megfigyelt termékek' oldalon feltüntetjük a saját termékek adatainak sorában, hogy hány versenytársat monitorozunk.

 

2023 Q2.

Új külföldi árösszehasoníltó oldalak elérhetőek

Már nem csak a magyar árösszehasonlító oldalakat monitorozhatják ügyfeleink (Árukereső, Árgép), ebben a negyed évben ez a lista bővült a következőkkel: Compari (RO), Heureka (CZ, SK), Jeftinije (HR). 

Adat exportok automata kiküldésének ütemezése

A termék adat illetve árjavaslat exportokat eddig naponta küldte a rendszer, ez már ütemezhető heti és havi küldésre is. Heti küldés esetén hétfőn érkezik majd az export, havi küldés esetén pedig adott hó elsején. 

Exportjaink tovább bővültek

Export típus széles választékunkba a következő új opció került be: export amibe csak azok a versenytárs termékek kerülnek be, amik elérhető státuszban vannak (rendelésre és nem elérhető versenytárs termékek nem kerülnek be).

Basic export típusunkba bekerült, hogy adott saját terméknél hány db versenytárs találat van. 

Már kiválasztható (abban az esetben, ha árösszehasonlító oldalakat monitoroz az ügyfél), hogy a forrás link bekerüljön az exportba plusz oszlopként. 

Fiókban szereplő monitorozott termékek tömeges törlése

Excel táblából tömeges termék feltöltés mellé már bekerült a fiókokba a tömeges törlés lehetősége is, ami hasznos fiunkciónak bizonyul a szezonális termékek esetében például, ezzel is gyorsabbá téve a termékek kezelését a fiókokban.

 

2023 Q1.

Helyettesítő árstratégiák

Biztosítsd be a legjobb árakat helyettesítő árstratégiákkal! 

Maximum három stratégia beállításával garantálhatod a kereskedelmi céljaidnak megfelelő árakat a webshopodban.

További információért látogass el IDE
Felhasználói import
A termék kategóriákat, cimkéket, valamint az árazással kapcsolatos kiegészítő információkat már te is importálhatod CSV vagy XLS formátumban! 

Árjavaslatok szüneteltetése
Használd "Nincs stratégia, nem használja a Webshop stratégiát sem" opciónkat az árjavaslatok szüneteltetéséhez.

Beszerzési ár szorzó
A feltöltött beszerzési árakat könnyedén bruttó vagy nettó értékre módosíthatod. 

Fejlődő arculat
A regisztrációs és bejelentkező felület új külsőt kapott.

Egyszerűbb kezelhetőség
A versenytárs találatok rugalmasan, manuálisan szerkeszthetőek.

Kamatoztasd az adataid értékét 
Részletesebb általános exportok (pl. min, max ár százalék, termékszám oszlopok)
Összes termékre (kifuttatott termékre is) vonatkozó export lehetőség.

Dinamikusan változtatható árazási keretek 
A min-max árakat már automatikusan a beszerzési árhoz tudod igazítani.