Hogyan telepítsem a PriceKit-et Shoptetes áruházamba?

Mi a PriceKit?

A PriceKit egy könnyen használható árazási- és döntéstámogató rendszer. Korlátlan számú termék és versenytárs publikusan elérhető ár- és termék elérhetőségi információit tudja egy kezelőfelületen megjeleníteni.

A Shoptet és PriceKit közötti összeköttetésnek köszönhetően, a lent leírt regisztráció után, a webshopon szereplő termékek automatikusan megjelennek majd a PriceKit fiókban, ahonnan egy kattintással kiválaszthatod a megfigyelni kívánt termékeket. 

Plugin telepítés

1. Lépj be a Shoptet webshopod admin felületére.

2. Navigálj el az alábbi URL-re: https://alkalmazasok.shoptet.hu/pricekit

3. A jobb oldalon klikkelj a Rendelés és telepítés gombra

 

PriceKit addon a Shopteten

 

 

 

PriceKit fiók létrehozás

1. A telepítés után megjelenik majd a regisztrációs űrlap, ennek kitöltésével, hozd létre a saját PriceKit felhasználói fiókodat.

2. A beállított e-mail címre kapni fogsz egy visszaigazoló mail-t, ezt erősítsd meg.

3. Készen is állsz a fiókod regisztrációjával.

4 Folytasd a céged regisztrációját, a további céges adatok megadásával. 

Ha kész vagy a versenytársak megnevezésével, mi következünk.

Email-ben értesítünk ha a megjelölt versenytársakat összekötöttük a céges fiókoddal. (maximum 1-2 nap) Ez az automatikus árösszehasonlításhoz szükséges.

 

Termékek hozzáadása és árstratégia beállítása

1. Ha megérkezett az előbb említett email értesítés, akkor neki is kezdhetsz a termékek kiválasztásának. Ehhez a főoldalon az ‘Új termékek’ gombra kell kattintani, amivel a ‘Felfedezett termékek’ oldalra érkezel.

sr új termék

2. A ‘Felfedezett termékek’ oldalon megjelenik az összes termék a webshopodról, ezt automatikusan tölti be a PriceKit. Azokat a termékeket amiket figyelni szeretnél az adott árstratégia alapján, a ‘Töltési kérelem’ gombbal tudod kiválasztani.

felfedezett termékek

 

3. Töltési kérelemre kattintás után, a termékek átkerülnek a ‘Termékek’ menüponton található oldalra, itt minden olyan termék szerepel amihez már tudsz árstratégiát beállítani.

4. Ezen az oldalon a termékek mellett található 3 pöttyre kattintva lehet elérni a termék részletes oldalát, ahol az árstratégiát lehet beállítani. Ha ez is beállításra került, a PriceKit elkezdi figyelni az árakat a megadott versenytársaknál és másnap reggelre már az ‘Árjavaslatok’ lapon fel is tünteti az összes árazandó terméket.

Árjavaslatok

Készen is vagy a 14 napos demó fiókod setup-jával! 

Ha elnyerte tetszésed megoldásunk a demó alatt, akkor az alábbi módokon tudsz előfizetni a megoldásunk különböző csomagjaira.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérlek keress minket a staff@pricekit.hu címen vagy a +36 30 204 7212-es számon.