PRICEKIT ESETTANULMÁNY

Attase

"A PriceKitnek köszönhetjük, hogy többféle, jóval komplexebb árstratégiát is bevethettünk"

Attase

Próbáld ki 14 napig ingyen és ismerd meg a PriceKit funkcióit!

Ha tetszik, amit látsz, akkor választhatsz cégedhez passzoló csomagjaink közül.

PRÓBÁLD KI INGYEN Kipróbálom
Attase

A cégről:

Az Attase Gastro Kft több mint 15 éve kínál egyedi igényekre tervezett kiváló ár-érték arányú konyhatechnológiai megoldásokat hazai vendéglátóipari egységek számára. Szakértői csapatuk az igényfelméréstől kezdve az üzembe helyezésen át a karbantartásig folyamatosan az ügyfelek rendelkezésére áll. Termékpalettájukat a hosszú évek során kifejezetten a hazai piac igényeihez igazították. Számukra kiemelten fontos szempont, hogy ügyfeleinknek a teljes megoldást nyújtsák. A vállalat könnyen megközelíthető budapesti telephelye és a felhozatal sokszínűsége lehetőséget biztosít az ügyfelek számára, hogy minden, a vendéglátáshoz kapcsolódó terméket gyorsan, egyszerűen és jó áron szerezzenek be - legyen szó akár nagykonyhai gépekről, berendezésekről vagy eszközről. 

A cég minőségi szolgáltatásainak működtetése mellett azonban kevés idő és hasznosítható erőforrás maradt az Attase Gastro Kft számára, hogy a konkurens cégeket monitorozza, áraikat a legoptimálisabb keretek között tartsa. 

Kihívások:

  • Kompetitív versenytársak jelenléte a piacon 
  • A konkurencia rögtön reagál az árváltozásokra
  • Hatalmas termékkínálat, ami még nehezebbé tette a manuális konkurencia-analízist 

Kezdetben a versenytársakat manuálisan figyelték meg, ez a munka egy teljesállásban foglalkoztatott munkatársat igényelt. A hatékonyságot nehezítette a piac telítettsége, az árak folyamatos hullámzása, és hogy a manuális rendszer nem tudta felvenni a versenyt időben a változásokkal.

Hogyan segítettünk?

  • Az árak mindig aktuálisak, ezzel megszűntek az ezzel kapcsolatos ügyfélpanaszok is
  • Az Excel-táblázatos rendszert átláthatóbbra cseréltük
  • Kattintásra megy minden, nem kell felületenként egyesével foglalkozni az árak megváltoztatásával
  • A szolgáltatásunknak köszönhetően plusz erőforrást nyert a vállalat
  • A teljes piacot figyeljük, nincsenek „vakfoltok”
  • A gyors reakció a piac hullámzására garantált 

„A PriceKitnek köszönhetjük, hogy többféle, jóval komplexebb árstratégiát is bevethettünk. Felismertük, hogy nem minden terméknél kell a legolcsóbb árak kisajtolására törekedni, így az időmegtakarítás mellett a profit is szemmel láthatóan növekedésnek indult. Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással, mindennapjaink szerves részévé vált a PriceKit-felület használata. Minden vállalatnak jó szívvel ajánlom, eltekintve a konyhatechnológiai szegmenstől, itt maradjon a miénk a babér”

Grestner Péter - Attase Gastro - Marketing vezető