PRICEKIT ESETTANULMÁNY

Dentalfutar.hu

"Innováció a fogaink védelmében"

Dentalfutar.hu

Próbáld ki 14 napig ingyen és ismerd meg a PriceKit funkcióit!

Ha tetszik, amit látsz, akkor választhatsz cégedhez passzoló csomagjaink közül.

PRÓBÁLD KI INGYEN Kipróbálom
Dentalfutar.hu

A cégről:

A Dentalfutar.hu Magyarország legújabb fogászati webáruháza. Kizárólag megbízható és magas minőségű fogászati eszközöket és segédanyagokat forgalmaz. A minőség azonban nem csupán a forgalmazott termékekre terjed ki, hanem partnerkapcsolataikban is erre törekednek, kedvező árképzésükkel és kedvezményrendszereikkel. A Dentalfutar.hu csapata szereti az innovatív megoldásokat, ezt tükrözi modern és minden igényt kielégítő webáruházuk is. A gyors vásárlást intelligens beépített modulok és alkalmazások teszik pofonegyszerűvé. Hatalmas szakmai tapasztalatuknak hála, a világ valamennyi neves fogászati segédanyagát és kellékét gyártó vállalatát és márkáját ismerik, így a fogászati munkát garantáltan a megfelelő felkészültséggel és termékismerettel segítik.  Szolgáltatásaik elsősorban azon fogászatoknak szólnak, amelyek számára kiemelten fontos, hogy a megrendelt termék valóban gyorsan, hiánytalanul megérkezzen. Épp ezért minden egyes rendelés 24-72 órán belül befut a megrendelőhöz, hogy a praxis olajozottan működhessen. 

Ahhoz, hogy ezt a vállalást minden körülmények közt tartani tudják, a Dental Futár a termékekből jelentős raktárkészletet alakított ki a dunántúli raktárbázison. Ennek köszönhetően a munkaidőben leadott megrendelések még aznap a futárpartnerhez kerülhetnek, gyorsítva a szállítási folyamatot. Felismerve az ügyfelek igényeit, a gyorsaság és a minőség mellett a versenyképes árképzés és az állandó akciók is fontos részei a cég arculatának. Ahhoz, hogy utóbbit is garantálni tudják, a PriceKit segítségét kérték.  

Sajátosságok:

Az iparág egyik sajátossága, hogy a termékek csomagolása sokszor igen eltérő lehet, a különböző méretek és mennyiségek miatt. Gyakori a szabványosított cikkszámok hiánya is.

Kihívások:

  • A gyors kiszállítás minden termék esetében kötelező, ezért tűpontosan kell előre felmérni a piaci igényeket a raktárkészlet összeállításakor.
  • A konkurencia is törekszik az innovációra és a legjobb ár-érték arányú kínálat kialakítására

Hogyan segítettünk?

  • Megkönnyítettük az adatszűrést és adatkezelést
  • Pofonegyszerű lett a legmegfelelőbb árazási stratégia kialakítása és betartása
  • Erőforrást és időt takarítottunk meg a vállalat számára

A PriceKit automatikus analitikája és rendszeres, könnyen átlátható jelentései megreformálták a vállalat életét. A szolgáltatásnak köszönhetően már gyors és egyszerű a legnagyobb konkurensek monitirozása, legyen szó akár termékkategóriákról, akár akciókról vagy márkákról.