Így teheted pofonegyszerűvé a termékeid árazását és a konkurencia figyelését!

Te is tengernyi időt töltesz árazással? Emberi erővel lehetetlen figyelni a versenytársak folyamatos ár- és készletmozgásait. A PriceKit alkalmazás automatikus rendszerével leveszi a válladról a folyamatos árfigyelés terhét, és segít a gyors döntésben.

Az online kereskedelmi piacon egyre több a versenytársad. A versenyképesség megtartásához és fenntartható növekedéshez hatékony eszközökre van szükséged. Lehetőleg olyanokra, amelyek a plusz funkciókkal új lehetőségek kiaknázását is segítik. A PriceKit az árazás terén nyújt ilyen támogatást árazássegítő funkcióival.

 

Mi a PriceKit lényege?

A magyar nyelvű, magyar fejlesztésű és magyar ügyfélszolgálattal rendelkező PriceKit automata árazástámogató alkalmazás folyamatosan monitorozza a termékeidet és a konkurenseidet. Az így kapott adatok alapján naprakész árjavaslatokat tesz számodra. Az árazás automatizálása azt jelenti, hogy az árakat előre meghatározott szabályok vagy korlátozások alapján, a szoftveres rendszer használatával, automatikus módon állapítjuk meg, nincs szükség hozzá emberi erőre és időre.

Az árakat kiexportálhatod, de össze is kötheted a PriceKit felületet a webáruházaddal, így az árak automatikusan frissülnek ott is. Amennyiben tehát egyetértesz az árjavaslatokkal, és az illeszkedik a stratégiádhoz, az árjavaslatokat egy kattintással elfogadhatod, és ezzel módosíthatod is a webshopodban.

Ezen kívül e-mailben értesülhetsz a fontos folyamatokról. API integrációnk segítségével hatékonyan kötheted össze a PriceKitet saját rendszereddel.

Tehát a működés elve egyszerű: betápláljuk az adatokat, ezeket a rendszer feldolgozza, majd a folyamat végén kiadja az árakat.

 

A PriceKittel figyelheted a konkurenciát, láthatod a döntéseket és hibáikat is

Minél általánosabb a webshopod termékköre, annál nagyobb a lehetséges konkurencia is. A konkurenseid figyelése alapvető feladat, de ennyi e-kereskedő ennyiféle termékének és árainak figyelemmel követése számos munkaórát felemésztő feladat.

Ha kereskedőként ezt a folyamatot, pontosabban az adatgyűjtést automatizálni tudod, akkor nagyot lépsz előre, mert sokkal több időd marad az emberi gondolkodást és munkát igénylő feladatokra, például a döntések meghozatalára. A PriceKit előnye többek között éppen az, hogy a segítségével meglesheted a versenytársadat és információt kaphatsz az árazási hibáiról is.

 

Te lehetsz az első áraiddal a piacon

Saját magad választhatod meg azt az árazási stratégiát, amit alkalmazni akarsz Add meg a versenytársaidat, válassz árstratégiát, végül add meg a figyelt termékeidet.

A PriceKit felületén láthatod a piaci trendeket, láthatod versenytársaid döntéseit. A rendszer értesítéseket küld arról, hogy miként változtasd az árakat a webshopodban.

A PriceKit segítségével megalapozott árazási döntéseket fogsz hozni, ami hozzásegít céljaid eléréséhez, és profitod növeléséhez. Kovácsolj versenyelőnyt a kockázatból!

 

Így működik a PriceKit

Termékkategória létrehozása

A termékkategóriák listáját a Termékek-Kategóriák menüpont alatt találod. Itt új kategóriát is létrehozhatsz az Új termékkategória gombra kattintva. A megjelenő ablakban tudod megadni a kategória nevét, majd felvenni a megfigyelni kívánt terméket, végül beállítani az árfigyelés és az áreltérés paramétereit. Ezt követően a Mentem gombra kattintva tudod elmenteni az újonnan létrehozott termékkategóriát – ez már láthatóvá is válik a kategória listában. Ettől fogva a statisztikája is elérhető; a statisztika oldalon nézheted meg és követheted nyomon a kategóriához kapcsolódó összes statisztikai adatot.

Új termék feltöltése

Ezt a műveletet a Dashboard Megfigyelt termékek dobozában található Új termék gombbal végezheted el. Excel fájlból is feltöltheted, ehhez egy letölthető példafájl is rendelkezésedre áll, valamint egy segédlet a szerkesztéshez és a feltöltéshez. Lehetőséged van arra is, hogy manuálisan töltsd fel az új termékeket a termékadatok és a versenytársak megadásával.

Gyártói áreltérések

A gyártói áreltérések listáját a Dashboard felületeden elérhető hivatkozással tudod megnyitni. A megjelenő listában láthatod a gyártói áreltérések adatait. Ezt az Exportálás gombra kattintva Excel fájlban is letöltheted, amit a fiókhoz rendelt e-mail címben küld ki a rendszer.

A PriceKit használatához elég regisztrálnod és létrehoznod a webshopod számára egy fiókot. megoldásai hatalmas mennyiségű munkaórát és költséget takarítanak meg neked, amit vállalkozásod fejlesztésére vagy a szabadidődre fordíthatsz.